icon face normal

icon instragram normal

  • Velkommen til Otto Treider Idrett

    Det er stor interesse blant ungdom for å kunne gjennomføre videregående utdanning i kombinasjon med trening i den idretten de utøver. Otto Treider Idrett samarbeider med Otto Treider Private Gymnas og legger til rette for at du kan videreutvikle deg som idrettsutøver i skoletiden samtidig som du kan velge studiespesialiserende programområde. Du har, med andre ord, muligheten til å kombinere idrett på et høyt nivå med skolegang – uten å måtte velge idrettslinje eller toppidrettsgymnas. Du kan kombinere alle skolens fagpakker med ett av våre idrettstilbud.

    Otto Treider Idrett tilbyr trening i håndball, fotball, dans, innebandy eller basistrening i skoletiden. Otto Treider Idrett har inngått samarbeid med anerkjente og velrennomerte institusjoner som er ansvarlige for treningsopplegget. Treningstilbudet består av to økter i uken.

Siste nytt

  • Håndballmålvakt og skolens beste elev!
    Håndballmålvakt og skolens beste elev! tirsdag, 25 juni 2019

    Om å krype til korset..... Vg2-elevene har, i historietimene i dette skoleåret, lært om striden mellom den tysk-romerske keiseren, Henrik IV, og pave Gregor VII. Keiseren ble, som kjent, bannlyst og måtte "krype til korset",…

  • Årets elevforestilling!
    Årets elevforestilling! lørdag, 11 mai 2019

    Fredag var skolens elever invitert til Bårdarscenen for å se medelevene på danselinjen fremføre årets elevforestilling. Her er noen glimt fra forestillingen! (Foto: Truls Andersen)

     

  • Flere norgesmestere!
    Flere norgesmestere! lørdag, 11 mai 2019

    Flere norgesmestere! Det er ikke bare håndballelevene våre som utmerket seg i helgen. I Kongstenhallen gikk NM-finalene i innebandy av stabelen og også der markerte "våre" seg. Innebandytilbudet ved Otto Treider, i samarbeid med OIS,…

Se alle nyhetene