icon face normal

icon instragram normal

 • Velkommen til Otto Treider Idrett

  Det er stor interesse blant ungdom for å kunne gjennomføre videregående utdanning i kombinasjon med trening i den idretten de utøver. Otto Treider Idrett samarbeider med Otto Treider Private Gymnas og legger til rette for at du kan videreutvikle deg som idrettsutøver i skoletiden samtidig som du kan velge studiespesialiserende programområde. Du har, med andre ord, muligheten til å kombinere idrett på et høyt nivå med skolegang – uten å måtte velge idrettslinje eller toppidrettsgymnas. Du kan kombinere alle skolens fagpakker med ett av våre idrettstilbud.

  Otto Treider Idrett tilbyr trening i håndball, fotball, dans, innebandy eller basistrening i skoletiden. Otto Treider Idrett har inngått samarbeid med anerkjente og velrennomerte institusjoner som er ansvarlige for treningsopplegget. Treningstilbudet består av to økter i uken.

Siste nytt

 • Glimt fra tirsdagens håndballtrening i Oppsal Arena
  Glimt fra tirsdagens håndballtrening i Oppsal Arena søndag, 11 mars 2018

  Vi har avlagt Oppsal et besøk på en tirsdagsmorgen. Her er noen kjappe glimt fra treninga til Vg1-jentene på håndballinja denne morgenen. God stemning, blide fjes og bra trøkk i hallen!

 • Bilder fra fotballelevenes treningsleir i Tyrkia
  Bilder fra fotballelevenes treningsleir i Tyrkia torsdag, 01 mars 2018

  Den årlige felles treningsleiren for fotballelevene på Otto Treider og Nydalen vgs gikk i år til sommerlige Tyrkia, nærmere bestemt Antalya. Gode treningsmuligheter, et flott hotell og nyttige treningskamper, selvsagt med innlagt shoppingtur, sto på…

 • Nytt idrettstilbud fra neste skoleår!
  Nytt idrettstilbud fra neste skoleår! tirsdag, 27 februar 2018

  Søndag 25. februar, tilbød vi en prøvetrening for innebandyspillere som vurderer vårt helt nye idrettstilbud på videregående skole. Innebandy er en relativt ung, men sterkt voksende og populær sport i Norge. I likhet med våre…

Se alle nyhetene